CONTORNS / ASTRES
Concert
Entrada anticipada 12€

Dv. 10 maig a les 21:00 h

CONTORNS / ASTRES

Concert – Sessió doble

12€ anticipada | 18€ a taquilla

Assaig d’Astres. Agullana, 2024. Partitura de Contorns. Playmodes.

Contorns

Contorns és un intent de congelar l’empremta de la música mitjançant la notació gràfica a través de paisatges espectrals que perfilen l’expressió dels instruments i permeten intuir-la abans de l’instant en què es produeix.

 

Composta mitjançant processos algorítmics i generatius, la partitura s’inspira en la musicalització dels processos geològics. Fang, sediments, cristal·lització i pols com a elements de l’entorn i també de la música, que serveix d’atles microscòpic per a fenòmens a escala de temps sobrehumana. Integrats en aquest paisatge, els intèrprets transformen els contorns geomètrics en so.

 

Electrònica amb trio de vent: Playmodes; Adrià Bauzó, saxo; Xavi Molina, clarinet i Neus Plana, flauta travessera.

 

Astres

Les cultures antigues van trobar la mesura del temps i l’orientació en l’espai observant els astres. El cel és regne diví, però també territori tecnològic de connexió, descobriment i conquesta. La contaminació lumínica del món d’avui ha esborrat el cel d’ahir i trencat una relació amb civilitzacions passades que semblava eterna.

 

Per recuperar aquest patrimoni, Astres planteja un llenç celestial en les estrelles ens acompanyen en un viatge còsmic a través del temps i l’espai en un ritual tel·lúric d’expressió artística, científica i tecnològica.

 

Laser mapping, mitologia i electrònica immersiva: Playmodes amb Jordi Pàmias, introducció.

Muda Còsmica

Presentació de vins naturals de Còsmic vinyaters a càrrec del seu enòleg Salvador Batlle al prat de pastura ecològica de MuDA, que presentarà el ramader Lluís de la Cámara. Hi haurà servei de vins i pícnic.

 

 

PlaymodesEloi Maduell i Santi Vilanova + Adrià Bauzó, Xavi Molina i Neus Plana.

Còsmic vinyatersSalvador Batlle.

MuDA, Lluís de la Cámara.

Jordi Pàmias.

FRONTERA. UTOPIA. PAGESIA. COMUNITAT.

Amb el suport de: